Hoe werkt ActivePure-technologie

OVER ACTIVEPURE:

ActivePure is de wereldleider in actieve, continue oppervlakte- en luchtzuiveringssystemen voor gezondheidszorg, commerciële en openbare voorzieningen en residentiële toepassingen. ActivePure-technologie evolueert van vroege NASA-ontwerpen en minimaliseert snel, proactief en continu het aantal verontreinigingen op alle binnenoppervlakken en in de lucht. Deze luchtreinigers maken als enige ter wereld gebruik van gecertificeerde ruimtevaarttechnologie en kunnen actief bacteriën, virussen en schimmels uit zowel de lucht als van oppervlaktes imminuëren, waaronder het COVID-19 virus.

 

De systemen produceren speciale hydroxylen en ionen, ActivePure-moleculen, die verontreinigingen bij contact vernietigen, waardoor de blootstelling aan ziekten, waaronder RNA- en DNA-virussen, wordt verminderd. Onafhankelijke wetenschappelijke gegevens tonen herhaaldelijk aan dat de gepatenteerde ActivePure-technologie de krachtigste lucht- en oppervlaktezuiveringsoplossing is die ooit is ontdekt, waarbij meer dan 99% van de micro-organismen op het oppervlak en verontreinigingen in de lucht worden verminderd. De luchtreinigers produceren submicroscopische hydroxylen en ionen, zogenaamde ActivePure-moleculen, die verontreinigingen vernietigen. Mensen die werken of leven in een ruimte waar de luchtreinigers zijn geïnstalleerd, worden daardoor minder blootgesteld aan virussen, waaronder RNA- en DNA-virussen, bacteriën en schimmels.

Onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken tonen herhaaldelijk aan dat de gepatenteerde ActivePure-technologie de krachtigste lucht- en oppervlaktezuiveringsoplossing ooit is.

De ActivePure-badge, die over de hele wereld wordt weergegeven, biedt iedereen die een ruimte betreedt gemoedsrust, wetende dat er continue 24/7 oppervlakte- en luchtbescherming is en het is in  december 2020 wetenschappelijk bewezen dat onze Aerus Luchtreinigers het nieuwe coronavirus, SARS-CoV-2 met meer dan 99,9%  in de lucht verminderen binnen 3 minuten.

 

Betreft onderstaande luchtreinigers:

 • Aerus Pure & Clean

 • Aerus Beyond Guardian Air

 • Aerus Hydroxyl Blaster

 

Onze luchtreinigers van Aerus zijn uitgevoerd met Active-Pure® technologie.

Voordelen ActivePure®:

 • Verwijdert sigarettenrook en onaangename muffe geuren door te weinig ventilatie.
 • Certified Space Technology ontwikkeld door NASA voor gebruik in ruimtevaart.
 • Nieuwe en verbeterde GEPATENTEERDE ActivePure®-cel inactiveert sneller meer dan 99% van de verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken te imminuëren.
 • Door FDA (het Amerikaanse RIVM) goedgekeurd als medisch apparaat (class II).
 • 3 verschillende reiniging units te gebruiken in ruimtes tot 93 m2, 200m2 en 279 m2.
 • Combineert positieve en negatieve multipunt- en RF-iongeneratie samen met onze gepatenteerde ActivePure®-technologie om de lucht en oppervlakken te reinigen, zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.
 • UV-licht met dezelfde eigenschappen als natuurlijk zonlicht.
 • Draagbaar en Plug&Play.
 • ENERGY STAR-gecertificeerd, fluisterstille werking
 • Reinigt 24/7, volledig automatisch.
 • ActivePure-technologie is veilig voor zowel mensen als huisdieren en wordt elke dag gebruikt in woningen over de hele wereld, maar ook in horeca, kinderdagverblijven, professionele sportfaciliteiten, tandartspraktijken en zorg- en gezondheidscentra.

 

“Het is ontworpen voor het ruimtestation van de NASA. De technologie wordt nu gebruikt in Woningen en Bedrijven, Scholen, Kinderdagverblijven, Kantoren, Ziekenhuizen, Zorginstellingen, Dokter- en Tandartspraktijken, Sportfaciliteiten, Cafés en Restaurants.”

“Met Active-Pure® technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtzuiveringssystemen door niet alleen muffe geuren te elimineren en stof te verminderen, maar ook door schadelijke verontreinigingen in de lucht en op het oppervlak van uw huis te verminderen.”
Een technologie die vochtdruppeltjes uit de lucht filtert door een honingraatmatrixsysteem en ze omzet in oxidatiemiddelen met een hoge dichtheid.
“Ze landen op alle oppervlakken. Als daar een virus zou landen, wordt het onmiddellijk uitgeschakeld. ” Active-Pure® zuivert niet alleen de lucht, maar reinigt ook harde oppervlakken.”
Omdat COVID-19 tegenwoordig een vervelende realiteit is zijn onze luchtreinigings-systemen getest om te zien hoe effectief ze zijn tegen dat virus.
En intussen geven wetenschappelijk en onafhankelijk laboratoriumtestresultaten aan,  dat het ook COVID-19 binnen 3 minuten kan imminuëren.

 • ActivePure-technologie is getest op levend SARS-CoV-2-virus, niet op proxy- of surrogaatstammen zoals veel concurrerende technologieën gebruiken.
 • Bewezen verminderings – percentage van meer dan 99,9% van SARS-COV-2 in de lucht binnen 3 minuten.

Deze technologie wordt al langer gebruikt in de Verenigde Staten, in instellingen zoals scholen, tandheelkundige klinieken, dagopvang en woonzorgruimtes.
*Tests uitgevoerd in samenwerking met een Biosafety Level 4 en Biosafety Level 3  combinatie-  laboratoriumteam, volgens strikte FDA-protocollen (Amerikaanse FDA kun je vergelijken met de Nederlandse RIVM).

Het proces van “Beyond by Aerus” (ActivePure®), waarop octrooi is aangevraagd, is ontworpen om een ​​onderscheidende en alomvattende benadering te bieden voor een ​​gezonder huis.

 

 

Veilig en Gecertificeerd.

Units met Active-Pure® technologie trekken vrije zuurstof- en watermoleculen aan in de lucht door de gepatenteerde honingraatmatrix van Active-Pure®. De technologie creëert krachtige oxidatiemiddelen, bekend als Active-Pure® moleculen, die vervolgens weer in de kamer worden vrijgegeven. Daar zoeken en immuëren ze DNA- en RNA-virussen, waaronder SARS-CoV-2 (nieuw coronavirus), Mexicaanse griep (H1N1), Vogelgriep ( H5N8), Hepatitis A (HAV) en MS2-bacteriofaag, ongeacht hun grootte, zowel op oppervlakten als in de lucht.

 • Continue desinfectie 24 uur per dag het gehele jaar
 • Betaalbaar
 • Vrijstaand / draagbaar
 • Plug & play
 • Geen chemicaliën of ozon
 • Geen bijproducten
 • Werkt snel en stil
 • Veilig te gebruiken in bezette ruimtes
 • Werkt realtime

 

Hoe werkt het?

Onze mobiele luchtreinigingsmodellen van Aerus bezitten deze eigenschappen door de unieke gepatenteerde Active-Pure® technologie, waardoor de lucht en de oppervlakken in het interieur meerdere keren per uur gefilterd en ontsmet worden.

Hoe werkt luchtreiniging met ActivePure®- Technologie

Stap 1

Microscopische zuurstof en watermoleculen in de lucht komen binnen in de met Active-Pure® technologie uitgeruste luchtreiniger.

Stap 2

Ze passeren de Active-Pure® honingraat matrix en transformeren daar in vriendelijke doch zeer krachtige oxidatiemiddelen.

Stap 3

Wanneer ze de luchtreiniger verlaten maken deze super geladen Active-Pure® moleculen een verbinding met de verontreinigde aerosolen om deze te vernietigen.

 

Hoe werkt ActivePure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Units met ActivePure-technologie trekken vrije zuurstof- en watermoleculen in de lucht door ActivePure’s gepatenteerde honingraatmatrix. De technologie creëert oxidatiemiddelen, die we ActivePure-moleculen noemen, die vervolgens weer in de kamer worden vrijgegeven, waar ze snel DNA- en RNA-virussen verminderen, waaronder SARS-CoV-2 (nieuw coronavirus), varkensgriep (H1N1), vogelgriep (H5N8 ), Hepatitis A (HAV) en MS2 bacteriofaag, op oppervlakken en in de lucht.

Vertrouwd – Bewezen – Effectief.

 

Wat is Certified Space Technology?

Onze gepatenteerde Active-Pure® technologie is een gecertificeerde ruimtevaarttechnologie. Dit betekent dat door de Space Foundation wordt gegarandeerd dat deze is voortgekomen uit of drastisch is verbeterd door technologieën die oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor ruimteverkenning, of om een ​​aanzienlijke impact te hebben bij het onderwijzen van mensen over de waarde van ruimtegebruik.

 

Iedereen maakt zich steeds meer zorgen over hun mogelijke blootstelling aan allergenen, schimmels, bacteriën en luchtverontreinigende stoffen, en dat is niet voor niets: allergieën treffen steeds meer mensen en ademhalingsproblemen zoals astma blijven toenemen.

Met ActivePure® technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtzuiveringssystemen door niet alleen muffe geuren te verwijderen en stof te verminderen, maar ook door schadelijke verontreinigingen in de lucht en op de oppervlakken van uw huis te immuëren.

ActivePure is in de VS gemaakt door “Beyond by Aerus”, een toonaangevend technologiebedrijf met meer dan 95 jaar geschiedenis en innovatieve producten die door het Smithsonian (Amerikaans onderwijs- en onderzoeksinstituut) wordt erkend en door miljoenen families worden vertrouwd. ActivePure is de enige luchtzuiveringstechnologie die door de Space Foundation is bekroond met het prestigieuze Certified Space Technology-zegel.

We hebben wereldwijde rechten op deze gepatenteerde Active-Pure® technologie en het is de enige gecertificeerde ruimtetechnologie die 24 uur per dag continu lucht en oppervlakken reinigt en beschermt.

 

Hoe werkt ActivePure® om u en uw gezin te beschermen?

Het is bewezen dat ActivePure®-Technologie virussen*, bacteriën* en allergenen  in de lucht en op elk oppervlak verminderd tot  99,99 % van COVID-19 verminderd binnen 3 minuten (waaronder CORONA). Dit is wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke laboratoria en goedgekeurd door de FDA (het Amerikaanse RIVM). Luchtreinigers zonder deze ActivePure®-Technologie kunnen dit dus niet.

*Virussen: SARS (waaronder veroorzaker COVID-19), griep, verkoudheid, mazelen, vogel- en varkensgriep, Ebola, Polio, Herpes, Hepatitis B, Pokken, etc.
* Bacteriën: Salmonella,  Stafylokokken, Streptokokken, E-coli, Listeria, Klebsiella, etc.

Het werkt door microscopisch kleine zuurstof- en watermoleculen in de lucht te benutten die vervolgens door onze zuiveringsunits gaan, die zijn uitgerust met een ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen omgezet in vriendelijke maar krachtige oxidatiemiddelen. Terwijl ze weer in de lucht vrijkomen, zoeken en immuëren deze super geladen ActivePure-moleculen snel, zowel verontreinigingen, schimmels als geur veroorzakende bacteriën. Ze vernietigen zelfs degenen die zich proberen te verbergen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Hoe staat het met de luchtkwaliteit bij u in de woning of werk?

In huis kan de luchtkwaliteit wel 10 tot 30 keer slechter zijn dan de luchtkwaliteit buiten. Door de uitstoot van auto’s en de industrie wordt onze buitenlucht vervuild. Met name in de grote steden en langs snelwegen is de kans op vervuilde lucht erg groot. De luchtkwaliteit in huis wordt extra vervuild door het gebruik van schoonmaakmiddelen en ronddwarrelend stof vanuit meubels.

De belangrijkste oorzaken van luchtvervuiling zijn fijnstofdeeltjes (PM2,5) die tot in de longen kunnen door dringen, gassen (VOC’s) en biologische verontreinigende stoffen zoals schimmels, huisstofmijt, huidschilfers van dieren, pollen, stof, bacteriën en virussen. Omdat onderzoek heeft aangetoond dat mensen ongeveer 90% van hun tijd binnen doorbrengen, is het juist heel belangrijk om voor een zo hoog mogelijke luchtkwaliteit in huis te zorgen.

 

Waarom is schone lucht in uw leefomgeving zo belangrijk?

Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk, maar sommige mensen ondervinden een verhoogd risico. Bijvoorbeeld zwangere vrouwen, kinderen, ouderen, mensen met longaandoeningen, zoals astma of COPD, of allergieën merken eerder wanneer de lucht vervuild is en ondervinden veel hinder van een slechte luchtkwaliteit.
Zij kunnen bijvoorbeeld moeilijker ademhalen of ze hoesten meer. Wanneer je last van hooikoorts hebt, komen daar in de lente ook nog eens pollen bij die veel klachten veroorzaken zoals rode ogen, niezen en hoesten. Een slechte luchtkwaliteit heeft veel gevolgen op zowel de korte termijn als  de lange termijn.
Maar ook wanneer je niet tot de extra risicogroep behoort is gezonde lucht van levensbelang.

Is ActivePure®  iets voor uw woning of bedrijf?

 • Wilt u uw blootstelling aan schimmels, huisstofmijt, huidschilfers van dieren, pollen, stof, bacteriën en virussen in de lucht verminderen en tegelijkertijd hun effecten op uw gezondheid en welzijn verminderen?
 • Bent u op zoek naar verlichting van allergie- en astma-problemen?
 • Maakt u zich zorgen over geuren van huisdieren of andere bronnen?
 • Wilt u beter slapen en u elke dag beter voelen?
 • Heeft u last van allergieën of astma en wilt u ultieme bescherming?