Aerus Guardian Air (inbouw in luchtkanaal-systemen)

Download informatie hieronder:

 

art.nr: AGA-A1013P  (9960051 [prijs op aanvraag]

Op dit moment alleen verkrijgbaar in VS!

Wij zijn in afwachting van de Nederlandse CE markering en EU voorschriften.

 

 

De Guardian Air is perfect voor huiseigenaren en bedrijven die de ultieme bescherming van de binnenlucht kwaliteit willen, toepasbaar voor inbouw in luchtverwarming en/of ventilatie toevoerkanalen.

Ideaal voor huiseigenaren met luchtverwarming, kantoren, instellingen, verpleeghuizen, scholen of elke instelling met zorg  over de luchtkwaliteit van de binnenlucht, geuren, rook of microbiële stoffen op oppervlakken.

Voordelen

 • Nieuwe en verbeterde GEPATENTEERDE ActivePure®-cel verminderd sneller meer dan 99% van alle oppervlakte- en luchtverontreinigingen.
 • Onze gepatenteerde ActivePure®-technologie maakt gebruik van lichtgolven en een katalytisch proces om scrubberionen en hydroperoxiden te produceren die verontreinigingen op oppervlakken en in de lucht vernietigen.
 • Verwijdert Vluchtige Organische Stoffen (VOC), geuren, stof, huidschilfers van huisdieren en andere allergenen.
 • Kan rechtstreeks in bestaand kanaalwerk worden geïnstalleerd.
 • Voorkomt stofophoping in verwarmings- en koelsystemen.
 • Creëert een schonere en veiligere omgeving.

 

Deze Guardian air inbouwunit is uitgevoerd met ActivePure ® -technologie en is universitair getest en effectief gebleken tegen bacteriën, virussen, schimmels en schimmels in de lucht en op oppervlakken. Het is de enige luchtreiniger op de markt die een exclusieve combinatie van technologieën gebruikt, waaronder ionenopwekking, een beter dan HEPA-filter, fotokatalytische oxidatie en onze gepatenteerde ActivePure ® -technologie.

Met een luchtreiniger voor het hele huis begint het proces wanneer lucht door de luchtreingings-systeem wordt getrokken. In de binnenzijde van de luchtreiniger is een honingraat matrix bestaande uit kleine staven aangebracht die zijn bedekt met titaniumoxide. Gecentreerd in honingraat matrix is een kiemdodend UV-licht aangebracht. Wanneer de lucht door de luchtreiniger gaat, veranderen titaniumstaven en UV-licht het DNA van de lucht en doden ze de verontreinigingen.

De Luchtreiniger wordt bevestigd aan de buitenzijde van het luchtkanaal met in het luchtkanaal de honingraatvormige matrix van staven en een UV-licht om het DNA van de lucht die het tegenkomt te veranderen.

De Guardian Air van Aerus kan rechtstreeks in residentiële of commerciële  luchtkanalensystemen  worden geïnstalleerd om verontreinigingen op het oppervlak en in de lucht te verwijderen, waaronder Vluchtige Organische Stoffen (VOC), geuren, stof, huidschilfers van huisdieren en andere allergenen resulterend in een schonere, gezondere en efficiëntere omgeving. De perfecte oplossing voor huiseigenaren en bedrijven die kiezen voor een gezonde en veilige woon- en werkomgeving.

 

Het systeem maakt gebruik van onze gepatenteerde ActivePure®-technologie en is getest in onafhankelijke laboratoria en heeft bewezen effectief te zijn tegen bacteriën, virussen, schimmels en schimmels op oppervlakken en in de lucht.

 

 

Hoe het werkt

 • Deze gepatenteerde ActivePure®-technologie maakt gebruik van lichtgolven en een katalytisch proces om scrubberionen en hydroperoxiden te produceren die verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken verminderen.
 • Certifieerde Space Technology beschermt en zuivert continu de lucht en tast verontreinigingen op alle oppervlakken aan.
 • Beschikt over een hoog intensief UVC-licht dat gebruik maakt van de dezelfde oxidatie en ioniserende eigenschappen van licht als natuurlijk die voorkomen in zonlicht.
 • Gecertificeerde ruimtetechnologie beschermt continu en zuivert de omgeving om je heen.
 • Bewezen doeltreffendheid in onafhankelijke onderzoeken tegen bacteriën, virussen, schimmels en schimmels verontreinigingen op oppervlakken en in de lucht.
 • Geïnstalleerd door een professionele Installateur (EconVice Nederland) rechtstreeks in de bestaande lucht/ventilatie toevoerkanalen.

 

 

Wetenschappelijk bewezen dat het werkt

De meest geavanceerde oppervlakte- en luchtzuiveringstechnologie ooit ontdekt.

 

 

* Gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd aan de Kansas State University hebben aangetoond dat ActivePure®-technologie microbiële populaties op oppervlakken aanzienlijk vermindert. De resultaten van het onderzoek worden uitsluitend ter informatie verstrekt.

De resultaten van het onderzoek zijn niet beoordeeld door de FDA, EPA of enige andere overheidsinstantie. Onze producten zijn geen medische hulpmiddelen en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen.

We doen geen claims en er mogen geen claims worden afgeleid met betrekking tot de doeltreffendheid van onze producten om ziektekiemen of andere antimicrobiële stoffen te ontsmetten, desinfecteren of elimineren.

 

Specificaties

 • Luchtreiniger inbouw AERUS 9960051 Model: A1013P / Luchtreiniger  inbouw AERUS 9960052 (ozonvrij) Model: A1013U
 • Technologie ActivePure®
 • Elektrische ingangsspanning: 24 volt 1 ampère, 50/60 Hz stroom: 17 watt.
 • Afmetingen 21 cm hoog x 21 cm breed x 28 cm diep.
 • Gewicht 1.36 kg.
 • bedrijfstemperatuur 34 °C.
 • Dekking Maximaal 185 m2 nominaal, 278 m2.
 • Garantie 2 jaar beperkte garantie