Aerus Guardian Angel

Download informatie hieronder:

 

art.nr: AGA-F179A [prijs op aanvraag]

      tot 100 m2

Guardian Angel
AGA-F179A

De Aerus Guardian Angel is een draagbare lucht ionisator met HEPA filter en is uitgerust met een luchtreinigingssysteem van vijf fases.

De Guardian Angel verwijdert 99,97 procent van de zwevende deeltjes in de binnenlucht die groter of gelijk aan 0,3 micron zijn.
Deze luchtzuiveraar met ionisator is perfect voor kamers en vertrekken waarin je het vaakst vertoeft. De Aerus Guardian Angel beschermt jou en je hele gezin tegen de schadelijke effecten van vervuilde binnenlucht.

VOORDELEN

 • Voor degenen die last hebben van allergieën en astma, en voor iedereen die de ultieme bescherming wil.
 • Uitgerust met een actieve koolstoflaag om geurtjes en vluchtige organische stoffen te adsorberen.
 • Geschikt voor ruimtes van 75 tot 100 m2
 • Geavanceerde technologie.
 • Draagbaar en geen installatie vereist, gewicht tot 5 kg.
 • Beter dan HEPA-filtratie, ionisatie en gebruikt ActivePure®-technologie om tot 99% van de verontreinigingen in de lucht en op oppervlakken te verminderen.
 • Energiezuinig, fluisterstil, reinigt 24/7, stoot geen ozon uit.
 • vermogen 16 – 28 Watt.
 • Lange levensduur.
 • Aerus de producent van dit toestel, biedt een garantie van vijf jaar op dit toestel.

 

HEPA-filtering

De Aerus Guardian Angel is uitgerust met een officieel gekeurd HEPA-filtersysteem. Deze luchtreiniger verwijdert 99,97 procent van de schadelijke rondzwevende deeltjes met een grootte van 0,3 micron of groter. Het toestel is voorzien van een geïntegreerde verzegelde luchtstop waardoor er geen luchtlekken mogelijk zijn. Alle opgezogen lucht passeert dus sowieso doorheen het HEPA-filtersysteem. Tijdens het filterproces stoot de Guardian Angel lucht ionisator geen ozon uit!

 

 

Vervuilde deeltjes onder controle

De Aerus Guardian Angel is uitgerust met innovatieve technologie: Fotokatalytische oxidatie. Deze technologie maakt gebruik van UV-licht en titanium dioxide om vervuilende deeltjes onder controle te houden.

Stille werking

Deze luchtreiniger is uitgerust met een motor die superieur ontworpen is. In combinatie met de stevige en stabiele staalconstructie zorgt dit voor minimaal geluid tijdens het zuiveren van de binnenlucht.

Draagbaarheid

Deze luchtzuiveraar met ionisator is aan de bovenkant uitgerust met een geïntegreerd handvat. Hierdoor kan je de Aerus Guardian Angel heel gemakkelijk verhuizen van de ene naar de andere kamer. Vlak onder dit handvat bevindt zich de geurkamer voor de (optionele) aromatherapie.

Hoge efficiëntie

Deze Aerus Guardian Angel heeft drie verschillende operationele standen:
Een uit-stand – Een lage stand – Een hoge stand
Op de hoogste stand verbruikt deze luchtreiniger minder dan 30 Watt.                                                                                                                                                     Bovendien is dit toestel gecertificeerd met een Energy Star label.

 

Geurtjes verwijderen

De Aerus Guardian Angel is voorzien van een actieve koolstoffilter. Actieve koolstof neemt storende geurtjes uit de binnenlucht op. Met andere woorden, deze luchtreiniger absorbeert storende geurtjes in huis tijdens het reinigen van de lucht.

Lange levensduur

De motor van deze luchtzuiveraar is duurzaam en heeft onder normale gebruiksomstandigheden een lange levensduur. Het HEPA-filtersysteem wordt afgeschermd door een scherm uit metaal.

Aromatherapie

De Aerus Guardian Angel is uitgerust met een geurkamer. In deze ingebouwde kamer kan een geur naar wens worden ingebracht. Hierdoor wordt aan de uitgeblazen en gezuiverde lucht een frisse geur meegegeven! Denk bijvoorbeeld aan een natuurlijke geur zoals eucalyptus, dennenboom, rozen of citroenen. Dit is een optionele functie en vanzelfsprekend kan je de lucht altijd geurloos filteren.

Extra bescherming

Een unieke eigenschap van de Aerus Guardian Angel is de uitwasbare voorfilter uit stof. Deze wordt over de luchtreiniger geschoven zoals een sweater. Deze voorfilter verhoogt de efficiëntie van dit luchtreinigingstoestel. Bovendien zorgt deze prefilter ook voor een verlengde levensduur van het HEPA-filtersysteem.

Geavanceerde technologie

Nadat de gecontamineerde binnenlucht doorheen de voorfilter, de actieve koolstoffilter en het HEPA-filtersysteem is gepasseerd, zorgt de technologie van Fotokatalytische oxidatie voor het doden van bacteriën en het uitschakelen van vervuilende deeltjes.

 

 

Luchtreiniging in vijf fases met de Aerus Guardian Angel

Deze lucht ionisator reinigt de lucht volgens dit proces:

 

Fase 1 – De uitwasbare voorfilter

De voorfilter houdt de grootste rondzwevende deeltjes tegen. Deze prefilter ontlast de HEPA-filter aanzienlijk en verlengt de levensduur van de HEPA-filter bijgevolg aanzienlijk.

Fase 2 – HEPA-filter

De High Efficiency Particulate Air (HEPA) filter is 99,97% efficiënt in het verwijderen van rondzwevende deeltjes die zo klein kunnen zijn als 0,3 micron.

Fase 3 – Actieve koolstoflaag

Het filtersysteem is uitgerust met een actieve koolstoflaag om geurtjes en Vluchtige Organische Stoffen (VOC) afkomstig van tapijten, meubilair, verf, schoonmaakmiddelen en andere materialen welke chemische stoffen bevatten te adsorberen.

 

Fase 4 – UV-licht plus een laag Titanium dioxide

Een reactie van fotokatalytische oxidatie vindt plaats wanneer het UV-licht het laagje van Titanium dioxide aan de binnenkant van de filter bestraalt. Deze reactie zorgt ervoor dat schadelijke deeltjes uit de omgeving worden geëlimineerd.

 

Fase 5 – Negatieve ionisatie

De vijfde en laatste fase van het luchtreinigingssysteem bestaat uit negatieve ionisatie. Deze negatieve ionisatie zorgt ervoor dat rondzwevende deeltjes geladen worden en hierdoor samen gaan klitten. Dit maakt het gemakkelijker voor de filters om deze samengeklitte deeltjes te verwijderen uit de lucht.

 

 

Technische specificaties;

Technologie: Fotokatalytische Oxidatie
Filtering: HEPA-filtersysteem met actieve koolstoflaag
Kamergrootte: Tot 92,9 vierkante meter

Energieverbruik:

 • Op de lage stand: 16 Watt
 • Op de hoge stand: 28 Watt

Luchtreiniging:

 • 10,03 m²: 8,5 keer het verversen van de lucht per uur,
 • 34,84 m²: 2,5 keer het verversen van de lucht per uur, of
 • 92,9 m²: 1 keer per uur de lucht van de volledige ruimte verversen

Geluidsniveau:

 • Lage stand: 35 dbA
 • Hoge stand: 56 dbA

Afmetingen/gewicht:

 • Diameter: 25,4 centimeter
 • Hoogte: 47,6 centimeter
 • Gewicht: 4,2 kilogram

Garantie:

 • Aerus, de producent van dit toestel, biedt een garantie van vijf jaar op dit toestel.