Certificaten / ActivePure badge

Ons doel is om met ActivePure-technologie een stevige beweging te realiseren door gemoedsrust bij onze klanten te creëren en bedrijven een concurrentievoordeel te geven.

  • De “Beschermd door ActivePure Technologie” sticker of schild attendeert iedereen die binnenkomt dat een huis of bedrijf beschermd is.
  • We hebben deze ActivePure badge ontworpen om een veilig en zeker gevoel te bieden aan iedereen die een locatie betreedt die wordt beschermd door ActivePure-technologie. En daarbij ook uw verkooptrechter te laten groeien. Daarom adviseren we aan bedrijven om deze badges te delen met uw huidige en toekomstige klanten.
  • Onderdeel van deze beweging zal zijn om particuliere en zakelijke klanten die ActivePure-technologie hebben gekocht aan te moedigen.
  • Hun ActivePure Technologie Sticker of Schild prominent onder de aandacht brengen. Commerciële bedrijven geven we tevens de tools en middelen om zelfverzekerd te zijn en effectief communiceren wat het betekent om te worden beschermd door ActivePure-technologie.
  • Bovendien is het een gratis promotie. Dat is ook ons ​​doel. Daarom raden we bedrijven aan de ActivePure Technologie Badge toe te voegen aan hun website en social media-pagina’s. Wanneer uw klanten de ActivePure Technology Badge zowel fysiek als digitaal prominent weergeven, zal de merkbekendheid toenemen ActivePure Technologie een begrip en de zorgstandaard zijn die elke organisatie en individu zal nastreven.

 

TEST-RESULTS-SARS-CoV 2 -Reduction-Test-AERUS-ActivePure-Technology-08-13-2020.

 

 Viridi Air Partnership Certificaathouder (Goud)