Covid-19

Onderzoek naar COVID-19 en coronavirus en het bestrijden hiervan met ActivePure® Technologie.

De wetenschap is druk met onderzoek op heel veel gebieden rond covid-19.

  • Hoe staat het met de ontwikkeling van het coronavaccin?
  • En wat weten we al over het virus?
  • Delta-variant?
  • Hoe kunnen we het beheersbaar maken, ActivePure-Technologie de oplossing?

Ze zijn veel te klein om met het menselijk oog waargenomen te kunnen worden, en kunnen alleen worden gezien onder een microscoop. Met speciale vloeistof kunnen de details van deze besmettelijke en eencellige organismen worden versterkt, en de resulterende beelden zijn miniatuurwerkjes van abstracte kunst die niet zouden misstaan op de wanden van een moderne kunstgalerij. In het echte leven kun je echter maar beter niet te dichtbij deze gevaarlijke organismen komen!

Oplossingen voor binnen met ActivePure® Ruimte-technologie

 

 

Iedereen maakt zich steeds meer zorgen over mogelijke blootstelling aan allergenen, schimmels, virussen, bacteriën, uitlaatgassen en andere luchtverontreinigende stoffen.

 

En terecht: continu verse én schone lucht in huis is van levensbelang. Zeker als je je bedenkt dat we meer dan 25.000 keer per dag ademen, allergieën treffen steeds meer mensen en ademhalingsproblemen zoals astma blijven toenemen.

 

Met ActivePure®-technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtreinigingssystemen door niet alleen muffe geuren te verwijderen en stof te verminderen, maar ook om schadelijke verontreinigingen in de lucht en op de oppervlakken van uw huis te verwijderen.

 

Video

In de volgende video ziet u hoe ActivePure® werkt :

ActivePure® is in de VS gemaakt door Beyond by Aerus, een toonaangevend technologiebedrijf met meer dan 95 jaar geschiedenis. Ze ontwikkelen innovatieve producten die zijn erkend door het Smithsonian (Amerikaans onderwijs- en onderzoeksinstituut) en die worden vertrouwd door miljoenen families.

 

ActivePure is de enige luchtreinigingstechnologie die het prestigieuze Certified Space Technology-zegel van de Space Foundation heeft gekregen. We hebben wereldwijde rechten op deze gepatenteerde ActivePure®-technologie en het is de enige gecertificeerde ruimtetechnologie die 24 uur per dag continu werkt om lucht en oppervlakken continu te reinigen en te beschermen.

 

Hoe werkt ActivePure® om u, uw gezin of uw medewerkers te beschermen?

 

Zuurstof- en watermoleculen die zich sowieso al in de lucht bevinden passeren in onze luchtreinigers de ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen omgezet in vriendelijke maar krachtige oxidizers.

 

Deze verspreiden zich daarna door de gehele ruimte. Wanneer deze  supercharged ActivePure-moleculen verontreinigende stoffen, schimmels, virussen en geurveroorzakende bacteriën tegenkomen worden deze snel vernietigd. Zelfs virussen en schimmels die zich op tafels en meubels bevinden, of bacteriën die zich proberen te verbergen in moeilijk te bereiken scheuren en spleten!

 

Voor meer informatie over deze unieke luchtreinigers, neem dan contact met ons op!

Achtergrondverhalen over onderzoek naar het coronavirus

De wetenschap is druk met onderzoek op heel veel gebieden rond covid-19.

Hoe staat het met de ontwikkeling van het coronavaccin?

En wat weten we al over het virus?

Meer weten over corona en het ontstaan hiervan bekijk deze video van de NOS.

 

Video: De onzichtbare verspreiders van het coronavirus | NOS