Ook BNP Paribas één van de grootste bankgroepen ter wereld kiest voor ActivePure luchtreinigers van Aerus.

BNP Paribas S.A. is een van de grootste bankgroepen ter wereld.

Het hoofdkantoor van de van oorsprong Franse bank staat in Parijs. De bank vloeit voort uit onder meer de oude Bank van Parijs en de Nederlanden en ontstond in 2000 door de fusie tussen Banque Nationale de Paris en Paribas. Met meer dan 190.000 werknemers wereldwijd en vestigingen in 74 landen, waarvan ongeveer 1000 in Nederland.

 

April 2021
BNP Paribas Real Estate Nederland heeft bekend gemaakt om voor hun kantoren luchtreinigers van ActivePure Technologies van technologiebedrijf Aerus te laten plaatsen. Deze luchtreinigers zijn de enige ter wereld die gebruikmaken van gecertificeerde lucht- en ruimtevaarttechnologie en kunnen actief bacteriën, virussen en schimmels verwijderen uit zowel de lucht als het oppervlak, waaronder het COVID-19-virus.
Het creëren van betere en veiligere werk- en leefomgevingen is door de coronapandemie naar een hoger niveau getild en zo heeft BNP Paribas toekomstgericht en met oog voor maatschappelijk belang een belangrijke stap gezet in het natuurlijk welzijn en veilige werkomgeving van alle werknemers.

bron BNP Paribas april 2021

“PBS Behind the scenes”:  ActivePure by Aerus

Wanneer microscopische zuurstof- en watermoleculen in de lucht bepaalde Beyond by Aerus-zuiveringseenheden binnenkomen, passeren ze de ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen getransformeerd in vriendelijke maar krachtige oxidatiemiddelen.
Wanneer ze weer in de lucht worden vrijgegeven, zoeken en versnellen de supercharged ActivePure-moleculen verontreinigende stoffen, schimmels, virussen en geurveroorzakende bacteriën die snel worden vernietigd, zelfs bacteriën die zich proberen te verbergen in moeilijk te bereiken scheuren en spleten.
De superoxiden die door de gepatenteerde technologie van Aerus worden geproduceerd, gaan op zoek en vernietigen in uw huis of bedrijf. Hieronder staan ​​de resultaten van slechts enkele van de tests die door de jaren heen zijn uitgevoerd tegen biologische verontreinigingen.

PBS behind the scenes