Horeca

Vooral binnen de horeca heeft COVID-19 een genadeloze klap uit gedeeld op het bestaansrecht.

De reserves slinken, de tijd dringt en met de versoepelingen in het vooruitzicht, is er vraag naar effectieve hygiëneconcepten voor personeel en gasten.  En daar zaten we dan ineens met z’n allen, aan de keukentafel met het hele gezin.

 

Geen klanten meer in de zaak, schoonmaken, opruimen en afwachten! We konden geen kant op. Lockdown!. Voor ondernemers en mkb-bedrijven zit de schrik er goed in, op zondag 15 maart 2020. Een groot deel van het mkb gaat op slot. Corona trekt een zeer grote wissel op onze economie en de gezondheid van het Nederlandse mkb.

 

Vooral binnen de horeca is men in de regel al vertrouwd met het thema hygiëne, maar de omgang met COVID-19, corona en de betreffende beschermende maatregelen voor de eigen zaak en klanten zijn absoluut nieuw terrein voor praktisch elke hotel, restaurant, café en sportkantine eigenaar.

 

Afstandsregels, gezichtsmaskers en een intensieve reiniging en ontsmetting zijn stuk voor stuk zinvolle maatregelen! Maar in het restaurant bieden ze geen bescherming tegen besmettelijke virussen, die net als stof hoog in de lucht opstijgen en pas uren later langzaam en over een groot oppervlak neervallen. Zelfs achter de transparante hygiëneschermen waar men zich veilig waant. Daarom is ook een minimale afstand van anderhalve meter in het restaurant geen ‘echte’ bescherming.

 

Virussen zoals Sars-Cov-2 kunnen aerosolgebonden meerdere uren overleven in de ruimtelucht en hun infectieuze effect behouden, zoals verschillende wetenschappelijke studies aantonen. Dit gedrag geldt ook voor andere ziekteverwekkers, bijvoorbeeld griepvirussen.

 

Met een toenemend aantal personen in de ruimte voor gasten, neemt ook het gevaar voor besmetting met ziekteverwekkers via de ingeademde ruimtelucht toe.

Al de aanwezigheid van één geïnfecteerde persoon, die wellicht niet op de hoogte is van de infectie, is al voldoende om al snel de hele zaak tot een besmettings “hotspot” te maken.

 

Wij hebben de oplossing !

“de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt”

Zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.

Minimaliseert herbesmetting en kruisbesmetting in realtime.

Eenvoudig te plaatsen – verplaatsbaar- geen installatiekosten !

ActivePure®-technologie zuivert lucht en ontsmet oppervlakteverontreinigingen zoals virussen en bacteriën 24/7.

Hoe werkt luchtreiniging met ActivePure®- Technologie  

 

Virus elimineren, kan dat?

Het is wetenschappelijk bewezen dat de  Aerus Pure & Clean de Aerus Beyond Guardian Air en de Aerus Hydroxyl Blaster het nieuwe SARS-CoV-2 coronavirus in de lucht vermindert.

  • ActivePure-technologie is getest op levend SARS-CoV-2-virus, niet op proxy- of surrogaatstammen zoals veel concurrerende technologieën gebruiken
  • Bewezen verminderings percentage van meer dan 99,9% van SARS-COV-2 in de lucht binnen drie minuten
  • Tests uitgevoerd in samenwerking met een Biosafety Level 4 en Biosafety Level 3 combinatielab-team, volgens strikte FDA-protocollen.