Over fabrikant Aerus (vh Electrolux)


Geschiedenis  van AERUS  LCC en toewijding aan service

Aerus LCC combineert natuurlijke technologieën van wereldklasse met innovatieve en revolutionaire processen om buitengewoon gezonde leefomgevingen te creëren.
Deze nieuwe norm voor milieukwaliteit wordt geleverd met de Beyond by Aerus-belofte van gegarandeerde tevredenheid.

AERUS Fabrikant

Sinds het begin als Electrolux in de VS in 1924 staat Aerus® bekend als marktleider in het creëren van gezonde omgevingen en het bieden van betrouwbare levenslange service. Voorheen Electrolux Corp. USA, vervaardigt lucht- en oppervlaktebehandelaars, waterfiltratie- en behandelingssystemen en stofzuigers.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Dallas, Texas en heeft meer dan 500 franchises in onafhankelijke eigendom in de Verenigde Staten en Canada.

Aerus’ nalatenschap staat bekend om zijn vriendelijke, ongeëvenaarde klantenservice en producten waarop u kunt vertrouwen.

Waar AERUS voor staat

We hebben een ongeëvenaarde geschiedenis van innovatie voor meer dan 90 jaar en het Smithsonian Institute erkende ons Model 30 Canister Vaccum  (zie bovenstaande foto model XXX) als één van de Top 100 Amerikaanse producten ooit ontworpen.
In 90 jaar hebben we meer dan 50 miljoen tevreden klanten bediend. Het belangrijkste is dat meer dan 99,9% van die klanten zei dat ze ons zouden aanbevelen aan familie en vrienden. We zijn toegewijd aan voorbeeldige service en opmerkelijke technologische vooruitgang.
Aerus en zijn Beyond Technologies streven ernaar deze belofte aan u na te komen met natuurlijke, gezonde milieu-oplossingen die uw verbeelding overtreffen.
 

Bekroond

ActivePure®-technologie, waarvan Aerus de wereldwijde patenten bezit, is de enige luchtreinigingstechnologie die de prestigieuze Certified Space Technology Award heeft gekregen van de Space Foundation.

 

AERUS een team van experts

Met meer dan 500 verkoopkantoren wereldwijd staan er vele deskundige en gekwalificeerde adviseurs klaar om u van het beste advies en service te voorzien.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Daarmee bieden we tevens ondersteuning die u nodig hebt om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen, ook lang na uw aanschaf. En staan we altijd klaar voor al uw vragen.

Aerus Customer Service
300 E. Valley Drive,
Bristol, Virginia 24201