Over ons

Het lijkt erop dat we tegenwoordig meer dan ooit bezorgd zijn over wat er in de lucht zit die we inademen, vooral in afgesloten ruimtes.

Sinds half maart vorig jaar gaat er geen uur voorbij of je leest, hoort of ziet iets over corona. Menigeen zal het onderwerp intussen spuugzat zijn. Maar COVID-19 is nu eenmaal onder ons en we hebben ermee om te gaan. Nu het aantal besmettingen afneemt en de overheidsmaatregelen versoepelen, rijst de vraag: wat betekent de pandemie voor onze toekomst?

Omdat we tijdens de opgelegde maatregelen van het RIVM en het koudere weer langere tijd binnen blijven en hierdoor mogelijk blootstelling aan allergenen, schimmels, bacteriën, pollen en luchtverontreinigende stoffen, en dat is niet voor niets: allergieën treffen steeds meer mensen en ademhalingsproblemen zoals astma blijven toenemen.

Velen zoeken naar manieren om ervoor te zorgen dat ze de schoonst mogelijke lucht binnenkrijgen zoals bij u thuis, werk, school, dagopvang, tandheelkunde, zorg- en gezondheids instellingen en vele andere ruimtes waar u dagelijks verblijft en wij kunnen u daar een oplossing voor bieden!

“Zowel vooruitstrevend, toekomstbewust en met oog voor maatschappelijk belang”

ActivePure ® -technologie

Met ActivePure ® -technologie kunt u verder gaan dan traditionele luchtzuiveringssystemen door niet alleen muffe geuren te verwijderen en stof te verminderen, maar ook door schadelijke verontreinigingen in de lucht en op de oppervlakken van uw huis te elimineren maar ook zorgen dat u en uw familieleden en/of personeel beschermd worden! Door het aanschaffen van Aerus luchtreinigings-systemen worden binnen de kortst mogelijke tijd uw verblijfsruimtes gereinigd waardoor vele gezondheidsklachten zoals het verminderen van luchtwegproblemen, lager ziekteverzuim en veel productiever personeel oftewel een schone binnenruimte waar mensen samen komen.

Er zijn vele soorten luchtreinigers op de markt met HEPA-filters en andere zuiveringsopties. Maar er zijn veel betere mogelijkheden die u zeker moet onderzoeken bij aankoop van een dergelijke luchtreiniger.

Beyond by AERUS

Onze producten worden verkocht onder het beschermde Innovatieve merk Beyond by AERUS (het vroegere welbekende Elektrolux) en marktleider in het creëren van een gezonde leefomgeving.

Door de Nederlandse distributeur Healthy Home Holland BV  worden deze reinigingssystemen via geautoriseerde distribiteur  Clean Air For Life op de Nederlandse markt gebracht.

Advies op maat

Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we ons pakket precies af op uw behoeften. Of het nu om maar één product gaat of om een combintaie van meerdere producten in meerdere ruimtes of vestigingen, we gaan met u om de tafel zitten, luisteren naar uw wensen en stellen een pakket voor u samen dat speciaal op uw situatie is afgestemd.

 

Elk jaar gratis servicebeurt

We bieden de garantie dat we alleen voor de allerbeste producten gaan in ons assortiment. Duurzaamheid is daarbij van groot belang.
Daarom komen wij minimaal 1x per jaar kosteloos langs voor service en onderhoud van de door ons geleverde producten. Zodat een langere levensduur en gebruiksplezier gegarandeerd is. (uitgezonderd vervangingsonderdelen en normale slijtage)

Deskundig advies

Voor deskundig advies kunt u met ons een afspraak inplannen om samen met u de beste luchtkwaliteit mogelijk te maken in alle binnenruimtes waar mensen samen komen en verblijven.

Onze unieke service:

  • 5 jaar volledige garantie
  • Jaarlijks onderhoud zonder voorrijkosten en arbeidsloon (uitgezonderd vervangingsonderdelen en normale slijtage)
  • 24/7 service
  • Gratis proefplaatsing en luchtkwaliteitsmeting bij U thuis of op de zaak.
  • Gratis bezorging en plaatsing
  • Mogelijkheid tot inruil van uw oude luchtreiniger
  • Met ActivePure certificaat: laat bezoekers en medewerkers weten dat U om een gezond en veilig binnenklimaat geeft.
Uitleg “Wat is een virus”

– alleen is je handen wassen is niet afdoende gebleken.

– met onze luchtreinigers met ActivePure lost u dit probleem op!

 

Maak een afspraak