Scholen

Bescherm Leerlingen & Leraren met ActivePure® Technologie

Het mondkapjesadvies, aangepaste schooltijden, voldoende afstand houden en ramen en deuren open voor de luchtverversing, is het credo op menige middelbare school in de regio. Zeker als die in een ouder pand gevestigd is.

 

Nu zitten onze leerlingen nu met de jas aan in de klas zich te beschermen tegen de kou?, niet verwonderlijk dat je dan ook ziek wordt. Griep kennen we niet meer, dus zodra er iemand verkouden wordt, dient de gehele klas naar huis gestuurd te worden, in afwachting van een negatieve test.  Nu een tweede golf besmettingen van het coronavirus een feit blijkt en een mogelijke 3e in aantocht is, zal het noodzakelijk zijn dat gekeken wordt naar welke mogelijkheden  er zijn  zodat de school weer op een veilige en verantwoordelijk open kan, maar dan wel met de ramen dicht en de verwarming aan!

 

Voel jij je nog veilig op school? Verlang je ernaar weer les te kunnen geven zoals je voor de intrede van het Corona virus deed?

Het Coronavirus heeft de veiligheid op school aanzienlijk beïnvloed en daarmee ook de kwaliteit van het onderwijs. Het kabinet heeft dit erkend en onlangs 8,5 miljard beschikbaar gesteld.  Daarvan is 6 miljard voor het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs.

 

Op de televisie zien we beelden van kinderen die ernaar verlangen weer naar school te mogen gaan. En we horen ook de geluiden van ouders en leerkrachten die terughoudend zijn dat de kinderen weer naar school gaan. Het virus dwaalt rond in het schoolgebouw en de lokalen. Wie weet wordt het virus mee naar huis gebracht met alle mogelijke gevolgen van dien.

 

Wij vinden het welzijn van leerkrachten, kinderen en ouders topprioriteit. Kwalitatief goed onderwijs waarborgt onze toekomst en die van onze kinderen. We hebben allemaal recht op schone virusvrije lucht.

 

Daarom hebben wij gekeken hoe we er voor kunnen zorgen dat een ieder weer vrij kan bewegen  op school. Wij hebben gekeken naar oplossingen zodat een ieder met een gerust hart kan in- en uitademen.

 

Nu is het zo dat Nederland behoorlijk achter loopt met de bekendheid op het gebied van lucht-reiniging, in de media wordt er geen woord over gerept, alleen roept men overal ventileren en dan wel met de ramen open!, omdat menige school geen ventilatiesysteem heeft zal dat in dit geval moeten. Maar er zijn wel degelijk oplossingen om het virus te verminderen zowel te vernietigen/doden.

 

Wel is het overduidelijk dat onze luchtreinigers van Aerus met ActivePure®-technologie  in Amerika al vele scholen en kinderdagverblijven met deze luchtreinigers zijn voorzien. Deze luchtreinigers zijn getest door de FDA (FDA is in Nederland RIVM) en is de veiligste en snelst werkende continue oplossing voor luchtreiniging die minimaliseert herbesmetting en kruisbesmetting in realtime op oppervlakken en in de lucht

 

Naarmate scholen beginnen te openen, dan wel met vele veiligheids-maatregelen, hebbem wij gezocht naar mogelijkheden voor het leveren en installeren van luchtzuiveringssystemen waarvan is bewezen dat ze virussen en bacteriën doden oppervlakken en in de lucht. Velen kiezen ervoor om de ActivePure®-technologie van Aerus te installeren, de krachtigste ooit ontdekte oppervlakte- en luchtreinigingstechnologie, waarvan de werkzaamheid is gebaseerd en onafhankelijk is bewezen universitaire en laboratoriumtests. ActivePure®-technologie vermindert meer dan 99% van de micro-organismen op het oppervlak en luchtverontreinigingen in beschermde ruimtes, zowel op oppervlakken als in de lucht.

 

In eerder gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken van Aerus, uitgevoerd door de Food and Drug Administration goedgekeurde laboratoria, de Aerus Beyond Guardian met ActivePure®-technologie is bewezen te hebben een dodingspercentage van 99,9999% van RNA- en DNA-virussen, waaronder Mexicaanse griep (H1N1), vogelgriep (H5N8), hepatitis A (HAV) en MS2 bacteriofaag op oppervlakken en in de lucht.

 

 

Binnen 24 uur na installatie van ActivePure® Technology zijn bij meting de onderstaande resultaten behaald:

  • In een kindertherapiecentrum, een reductie van bacteriën tot bijna 0
  • In een professionele sportkleedkamer een vermindering van MRSA tot bijna 0
  • In de operatiekamer van een ziekenhuis, bacteriën en schimmels in de lucht werden verminderd met 99% en oppervlakte-MRSA werd verminderd met 95,7%
  • In een hotelkamer een reductie van schimmels tot bijna 0

 

Bovendien is ActivePure® geïnstalleerd bij een kleuterschool in Pennsylvania , resultaat van een vermindering van 80% in ziektedagen en in een school in Indiana 80% minder griep gerelateerde klachten.

 

Onze luchtreinigers van Aerus met ActivePure®-technologie is in verschillende types beschikbaar in zowel draagbare als geïnstalleerde eenheden en zijn in Nederland, bij EconVice Nederland, Distributeur/adviseur verkrijgbaar.

 

 

ActivePure® Technologie biedt continue bescherming om binnenruimtes te desinfecteren zodat men veilig 24/7 met mede klasgenoten de lessen kunnen blijven volgen.

 

“Landelijk erkennen onderwijsinstellingen het belang van luchtreinigingssystemen die 24 uur per dag virussen en bacteriën vernietigen / doden op oppervlakken en in de lucht ”, aldus Joe Urso, Directeur van AERUS. “Maar zijn grote zorg is dat de meeste mensen niet beseffen dat niet alle luchtreinigings-systemen hetzelfde zijn. Zonder de techniek van ActivePure® word Covid-19 niet aangepakt.

 

Vooral klaslokalen hebben behoefte aan een luchtreiniging zoals ActivePure® die continu en actief realtime desinfecteert om te minimaliseren kruisbesmetting en herbesmetting op oppervlakken en in de lucht, en dit veilig en snel terwijl kinderen in het klaslokaal verblijven. ” Zonder zich druk te hoeven maken over een hoestje, kuchje of steeds de anderhalvemeter afstand aan te houden.

 

De apparaten met ActivePure®-technologie trekken regelmatig zuurstof- en watermoleculen uit de lucht naar de zuiverende eenheid. De lucht gaat door een unieke, gepatenteerde honingraatmatrix en wordt omgezet in krachtige oxidatiemiddelen en hydroxylen, ook bekend als ActivePure molecules.

 

De ActivePure®-moleculen zijn uit de unit terug in de lucht verdreven, vermengd met de niet-verwerkte lucht en de volledige lucht in de kamer gevuld ruimte, inclusief oppervlakken. ActivePure-moleculen bewegen zich onmiddellijk over een ruimte van meer dan 300 meter per seconde tweede. In elke kamer waar een apparaat zich bevindt, zoeken en vernietigen miljoenen ActivePure®-moleculen snel virussen en bacteriën die via het oppervlak en in de lucht worden  verspreid, waardoor ze worden afgebroken tot veilige bijproducten.

 

Voor meer informatie over deze geteste producten neem vandaag nog contact met ons op!