Scholen

“ActivePure® de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt”

Zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.

ActivePure®-technologie is geëvolueerd uit het NASA-ruimtevaartprogramma en wordt nu gebruikt door duizenden scholen, ziekenhuizen, kantoren, restaurants en andere bedrijven en in honderdduizenden huizen. De FDA* heeft ActivePure®-technologie goedgekeurd als een veilige technologie die continu kan worden gebruikt in bezette ruimtes.

*FDA kunt u vergelijken met de RIVM in Nederland.

Wij geloven dat elke schoolbeheerder, leerkracht en kind recht heeft op een veilige en beschermde leeromgeving.

ActivePure®-technologie is de beste onmiddellijke en snelst werkende luchtzuiveringsoplossing voor schone lucht en oppervlakken in klaslokalen!  (in Amerika zijn al honderden scholen voorzien van deze luchtreinigers met ActivePure®-technologie).

Wij vinden dat elke schoolleider, leerkracht en leerling recht heeft op een veilige en beschermde leeromgeving. ActivePure®-technologie is de beste directe en snelst werkende luchtzuiveringsoplossing voor schone lucht en oppervlakken in klaslokalen in heel Amerika.

ActivePure®-technologie is verkrijgbaar in meer dan 100 producten.

Of u nu scholen, basisscholen of basisscholen, middelbare scholen, hogescholen, universiteiten of een heel scholengemeenschap moet beschermen ActivePure®-technologie heeft een oplossing om aan de unieke behoeften van uw faciliteiten te voldoen.

Griepseizoen

Ook in het griepseizoen kan ActivePure helpen de verspreiding van ziekte tussen leerlingen, studenten en docenten te stoppen.

ActivePure is bewezen dat het ziektedagen op scholen vermindert en is een waarborg voor de klaslokalen van Nederland en verhoogt tegelijkertijd de leerproductiviteit. 

Eenvoudig te plaatsen – verplaatsbaar- geen installatiekosten !

Bescherm Leerlingen & Leraren met ActivePure® Technologie

Het mondkapjesadvies, aangepaste schooltijden, voldoende afstand houden en ramen en deuren open voor de luchtverversing, is het credo op menige middelbare school in de regio. Zeker als die in een ouder pand gevestigd is.

 

Nu zitten onze leerlingen nu met de jas aan in de klas zich te beschermen tegen de kou?, niet verwonderlijk dat je dan ook ziek wordt. Griep kennen we niet meer, dus zodra er iemand verkouden wordt, dient de gehele klas naar huis gestuurd te worden, in afwachting van een negatieve test.  Nu een tweede golf besmettingen van het coronavirus een feit blijkt en een mogelijke 3e in aantocht is, zal het noodzakelijk zijn dat gekeken wordt naar welke mogelijkheden  er zijn  zodat de school weer op een veilige en verantwoordelijk open kan, maar dan wel met de ramen dicht en de verwarming aan!

 

Voel jij je nog veilig op school? Verlang je ernaar weer les te kunnen geven zoals je voor de intrede van het Corona virus deed?

Het Coronavirus heeft de veiligheid op school aanzienlijk beïnvloed en daarmee ook de kwaliteit van het onderwijs. Het kabinet heeft dit erkend en onlangs 8,5 miljard beschikbaar gesteld.  Daarvan is 6 miljard voor het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs.

 

Op de televisie zien we beelden van kinderen die ernaar verlangen weer naar school te mogen gaan. En we horen ook de geluiden van ouders en leerkrachten die terughoudend zijn dat de kinderen weer naar school gaan. Het virus dwaalt rond in het schoolgebouw en de lokalen. Wie weet wordt het virus mee naar huis gebracht met alle mogelijke gevolgen van dien.

 

Wij vinden het welzijn van leerkrachten, kinderen en ouders topprioriteit. Kwalitatief goed onderwijs waarborgt onze toekomst en die van onze kinderen. We hebben allemaal recht op schone virusvrije lucht.

 

Daarom hebben wij gekeken hoe we er voor kunnen zorgen dat een ieder weer vrij kan bewegen  op school. Wij hebben gekeken naar oplossingen zodat een ieder met een gerust hart kan in- en uitademen.

Zowel docenten als studenten willen graag dat scholen weer open gaan en terugkeer naar persoonlijk leren is een cruciale stap in de terugkeer naar het normale leven na het begin van de COVID-19-pandemie. Veiligheid staat echter centraal. Veel voorkomende luchtverontreinigingen binnenshuis zijn stof, schimmels, schoonmaakmiddelen, bouwmaterialen, bacteriën en virussen. Een goede luchtzuivering zal niet alleen de verspreiding van het coronavirus onder controle houden en studenten en docenten beschermen, maar studies hebben ook aangetoond dat een betere luchtkwaliteit verband houdt met verhoogde productiviteit en leren.

Bovendien kan schonere lucht ook het ziekteverzuim verminderen. Astma bij kinderen is een belangrijke oorzaak van chronische ziekteverzuim.

Het is bewezen dat ActivePure®-technologie het ziekteverzuim voor zowel docenten als studenten vermindert!

 

Minimaliseert herbesmetting en kruisbesmetting in realtime.

Wel is het overduidelijk dat onze luchtreinigers van Aerus met ActivePure®-technologie  in Amerika al vele scholen en kinderdagverblijven met deze luchtreinigers zijn voorzien. Deze luchtreinigers zijn getest door de FDA (FDA kunt u vergelijken met RIVM in Nederland) en is de veiligste en snelst werkende continue oplossing voor luchtreiniging die minimaliseert herbesmetting en kruisbesmetting in realtime op oppervlakken en in de lucht

 

Naarmate scholen beginnen te openen, dan wel met vele veiligheids-maatregelen, hebben wij gezocht naar mogelijkheden voor het leveren en installeren van luchtzuiveringssystemen waarvan is bewezen dat ze virussen en bacteriën inactiveren op oppervlakken en in de lucht. Velen kiezen ervoor om de ActivePure®-technologie van Aerus te installeren, de krachtigste ooit ontdekte oppervlakte- en luchtreinigingstechnologie, waarvan de werkzaamheid is gebaseerd en onafhankelijk is bewezen universitaire en laboratoriumtests. ActivePure®-technologie vermindert meer dan 99% van de micro-organismen op het oppervlak en luchtverontreinigingen in beschermde ruimtes, zowel op oppervlakken als in de lucht.

 

ActivePure®-technologie werkt onmiddellijk.

In tegenstelling tot andere luchtreinigers die ziekteverwekkers nodig hebben om hun weg naar het filter te vinden om te worden opgevangen, geven apparaten met ActivePure veilige ActivePure-moleculen af ​​die hun weg vinden naar ziekteverwekkers en verontreinigingen op oppervlakken en in de lucht, en ze neutraliseren bij impact.

Realtime desinfectie is van cruciaal belang voor binnenruimtes zoals klaslokalen waar sociale afstand moeilijk is omdat de klassengrootte vooraf is bepaald door de staatsbesturen van onderwijs. ActivePure®-technologie maakt het mogelijk om veilig en met een gerust hart terug te keren naar face-to-face onderwijs voor leerkrachten, leerlingen en ouders.

 

 

De krachtigste ooit ontdekte luchtzuiveringsoplossing voor uw school en eenvoudig te plaatsen.

ActivePure®-technologie heeft een reeks producten in luchtverwarmings en ventilatiesystemen geïnstalleerd tot  tot volledig draagbaar, en eenvoudig te plaatsen waardoor elke school een systeem kan aanpassen aan hun specifieke behoeften. In oudere schoolgebouwen met slechte ventilatie kunnen draagbare units onmiddellijk aan de slag om blootgestelde oppervlakken en de lucht veilig te ontsmetten in bezette ruimtes zonder de kosten van het reviseren van een luchtverwarming en ventilatie systemen. Een school kan eenvoudig een ActivePure-eenheid in elk klaslokaal plaatsen en deze in een gewoon stopcontact steken. Zo gemakkelijk is het.

Apparaten met ActivePure®-technologie zijn de meest uitgebreide oplossing om leerlingen en docenten veilig terug naar school te krijgen.

 

 • ActivePure®-technologie is niet alleen een luchtreiniger, maar reinigt ook oppervlakken.
 • De units zijn ultrastil, zeer efficiënt, werken continu.
 • Voor gemiddeld €. 1,00 per vierkante meter voor het gebied dat ze beschermen, zeer kosteneffectief.
 • Het onderhoud van draagbare units met ActivePure Technology is minimaal.
 • Bovendien is het veilig schoon te maken omdat alle ziekteverwekkers en verontreinigingen worden vernietigd door ActivePure Molecules.
 • Er is geen risico op herbesmetting of kruisbesmetting bij het reinigen van het apparaat.

 

ActivePure-technologie is vertrouwd

Alleen ActivePure®-technologie kan de gemoedsrust bieden die voortkomt uit de wetenschap dat uw medewerkers, faciliteit en studenten de veiligste lucht inademen die beschikbaar is in elke binnenomgeving.

Elke installatie van ActivePure®-technologie bevat ook marketingmateriaal waarmee u uw investering in de veiligheid van uw school kunt promoten en uw teamleden, mededocenten, studenten en ouders kunt informeren over de vele voordelen van ActivePure-technologie, zoals bewezen in onafhankelijke, wetenschappelijke onderzoeken.

ActivePure-technologie wordt vertrouwd door honderden scholen in Amerika en nu Nederland nog !

 

Wij hebben de oplossing !

“de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt”

Zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.

Minimaliseert herbesmetting en kruisbesmetting in realtime.

Eenvoudig te plaatsen – verplaatsbaar- geen installatiekosten !

ActivePure®-technologie zuivert lucht en ontsmet oppervlakteverontreinigingen zoals virussen en bacteriën 24/7

Ook in het griepseizoen kan ActivePure helpen de verspreiding van ziekte tussen studenten en docenten te stoppen.

ActivePure is bewezen dat het ziektedagen op scholen vermindert en is een waarborg voor de klaslokalen van Nederland

en verhoogt tegelijkertijd de leerproductiviteit. 

 

In de volgende video ziet u hoe ActivePure® werkt :

In eerder gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken van Aerus, uitgevoerd door de Food and Drug Administration goedgekeurde laboratoria, de Aerus Beyond Guardian met ActivePure®-technologie is bewezen te hebben een verminderings percentage van 99,9999% van RNA- en DNA-virussen, waaronder Mexicaanse griep (H1N1), vogelgriep (H5N8), hepatitis A (HAV) en MS2 bacteriofaag op oppervlakken en in de lucht.

 

 

Binnen 24 uur na installatie van ActivePure® Technology zijn bij meting de onderstaande resultaten behaald:

 • In een kindertherapiecentrum, een reductie van bacteriën tot bijna 0
 • In een professionele sportkleedkamer een vermindering van MRSA tot bijna 0
 • In de operatiekamer van een ziekenhuis, bacteriën en schimmels in de lucht werden verminderd met 99% en oppervlakte-MRSA werd verminderd met 95,7%
 • In een hotelkamer een reductie van schimmels tot bijna 0

 

Vermindering van 80% in ziektedagen / 80% minder griep gerelateerde klachten.

Bovendien is ActivePure® geïnstalleerd bij een kleuterschool in Pennsylvania , resultaat van een vermindering van 80% in ziektedagen en in een school in Indiana 80% minder griep gerelateerde klachten.

 

Onze luchtreinigers van Aerus met ActivePure®-technologie is in verschillende types beschikbaar in zowel draagbare als geïnstalleerde eenheden en zijn in Nederland, bij EconVice Nederland, Distributeur/adviseur verkrijgbaar.

 

 

ActivePure® Technologie biedt continue bescherming om binnenruimtes te desinfecteren zodat men veilig 24/7 met mede klasgenoten de lessen kunnen blijven volgen.

 

“Landelijk erkennen onderwijsinstellingen het belang van luchtreinigingssystemen die 24 uur per dag virussen en bacteriën vernietigen / doden op oppervlakken en in de lucht ”, aldus Joe Urso, Directeur van AERUS. “Maar zijn grote zorg is dat de meeste mensen niet beseffen dat niet alle luchtreinigings-systemen hetzelfde zijn. Zonder de techniek van ActivePure® word Covid-19 niet aangepakt.

 

Vooral klaslokalen hebben behoefte aan een luchtreiniging zoals ActivePure® die continu en actief realtime desinfecteert om te minimaliseren kruisbesmetting en herbesmetting op oppervlakken en in de lucht, en dit veilig en snel terwijl kinderen in het klaslokaal verblijven. ” Zonder zich druk te hoeven maken over een hoestje, kuchje of steeds de anderhalvemeter afstand aan te houden.

 

De apparaten met ActivePure®-technologie trekken regelmatig zuurstof- en watermoleculen uit de lucht naar de zuiverende eenheid. De lucht gaat door een unieke, gepatenteerde honingraatmatrix en wordt omgezet in krachtige oxidatiemiddelen en hydroxylen, ook bekend als ActivePure molecules.

 

De ActivePure®-moleculen zijn uit de unit terug in de lucht verdreven, vermengd met de niet-verwerkte lucht en de volledige lucht in de kamer gevuld ruimte, inclusief oppervlakken. ActivePure-moleculen bewegen zich onmiddellijk over een ruimte van meer dan 300 meter per seconde tweede. In elke kamer waar een apparaat zich bevindt, zoeken en verminderen miljoenen ActivePure®-moleculen snel virussen en bacteriën die via het oppervlak en in de lucht worden  verspreid, waardoor ze worden afgebroken tot veilige bijproducten.

 

 

Sinds 1924 hebben de producten van Aerus gezorgd voor een gezond binnenklimaat voor meer dan 50 miljoen bedrijven en woningen wereldwijd in meer dan 72 landen. Momenteel beschermt ActivePure®-technologie duizenden studenten in de Verenigde Staten.

 

Enkele opmerkelijke ActivePure Technology-installaties zijn onder meer in VS geplaatst:

 • Agape Montessori Christian Academy, Vicksburg, Mississippi
 • Gerechtsgebouw Academie, Virginia Beach, Virginia
 • Hershorin Schiff Community Day School, Sarasota, Florida
 • De Lamplighter School, Dallas
 • Missisquoi Valley School District, Swanton, Vermont
 • Plymouth Public Schools, Plymouth, Massachusetts
 • Triton Public Schools, Claremont, Dodge Center en West Concord, Minnesota

Ook maken veel centra voor kleuteronderwijs, kinderdagverblijven en kindertherapiecentra ook gebruik van ActivePure®-technologie, waaronder:

 • ABC Kiddie Kampus, Pittston, Pennsylvania
 • Bolton Hill Nursery, Baltimore, Maryland
 • De leerervaring, Jacksonville, Florida
 • West Windsor Day School, West Windsor, New Jersey, en
 • Integratieve pediatrische therapie, Dallas

 

De vraag naar ActivePure®-technologie is zo groot dat ouders van een schooldistrict, Sarasota County Schools, een Go Fund Me ( https://www.gofundme.com/f/aerus-air-filtration-scrubbers ) begonnen, en in 11 dagen , zamelden bijna $ 71.000 in om ervoor te zorgen dat al hun scholen worden beschermd.

 

Voor meer informatie over deze geteste producten neem vandaag nog contact met ons op!