Terug naar school, het bedrijfsleven en het leven waar we zo naar verlangen!

Terug naar school, het bedrijfsleven en weer te leven zoals we gewend waren is ons doel, en het creëren van veiligere binnenruimtes is onze passie.

 

Clean Air For Life,

Is een onderdeel van EconVice Nederland die zich ruim 40 jaar bezighoud met luchtverwarming- en ventilatie techniek en zich landelijk op de kaart heeft gezet en nu sinds vorig jaar een passende uitbreiding naar luchtreiniging en luchtkanalen reiniging heeft ingezet, ons bedrijf is al ruim 40 jaar in jaar in Joure gevestigd.

 

ActivePure® is in meer dan 70 landen actief met meer dan 51 miljoen klanten. Ze zijn getest in meer dan 100 onafhankelijke laboratoria en hebben bewezen effectief te zijn tegen een breed scala aan bacteriën, schimmels en virussen, waaronder SARS-CoV-2 verantwoordelijk voor COVID-19.

 

De krachtigste technologie voor oppervlakte- en luchtdesinfectie met gepatenteerde ActivePure®-technologie

De gepatenteerde technologie van ActivePure® gebruikt uw lucht om continu zeer effectieve oxiderende moleculen te creëren. Deze moleculen worden door uw ruimte verspreid en gecirculeerd om actief ziekteverwekkers op te sporen en te vernietigen zodra ze binnenkomen.
In tegenstelling tot andere luchtreinigers werkt ActivePure® actief aan het continu verminderen van schadelijke pathogenen op zowel oppervlakken als in de lucht. ActivePure® is de enige technologie die bewezen effectief is tegen zowel oppervlakte- als luchtgedragen SARS-CoV-2, het virus dat verantwoordelijk is voor COVID-19. Er zijn tests uitgevoerd op het daadwerkelijke virus, niet op een proxy of surrogaat.

 

ActivePure® is ook een van de slechts 75 technologieën die in de afgelopen 30 jaar zijn opgenomen in de Space Technology Hall of Fame, dit zegt genoeg over deze geweldige in te zetten luchtreinigers om het leven weer op orde te brengen!
De enige technologie die beschikbaar is in producten waarvan is bewezen dat ze COVID-19 verminderen op beide oppervlakken en in de lucht
Het is wetenschappelijk bewezen dat de Aerus Pure & Clean en Beyond Guardian Air en de binnenkort verkrijgbare Hydroxyl blaster het nieuwe SARS-CoV-2 coronavirus in de lucht verminderen.

 

ActivePure®-technologie is getest op levend SARS-CoV-2-virus, niet op proxy- of surrogaatstammen zoals veel concurrerende technologieën gebruiken
Bewezen sterftecijfer van meer dan 99,9% van SARS-COV-2 in de lucht binnen 3 minuten
Tests uitgevoerd in samenwerking met een bioveiligheidsniveau 4 en bioveiligheidsniveau 3 combinatielaboratoriumteam, volgens strikte FDA-protocollen (Amerikaanse FDA kun je vergelijken met de Nederlandse RIVM)

Hoe werkt luchtreiniging met ActivePure®- Technologie

Dr. Deborah Birx, Chief Medical & Scientific Advisor van ActivePure- Technologie

 

Deborah Leah Birx is een Amerikaanse arts en diplomate, gespecialiseerd in Hiv/AIDS-immunologie, vaccinonderzoek en wereldwijd gezondheidsbeleid.. Na te hebben gediend als Amerikaans mondiaal AIDS-coördinator voor de presidenten Barack Obama en Donald Trump sinds 2014, fungeerde zij als Coördinator van de Coronavirus Task Force sinds 2020.

 

Sinds kort is bij ActivePure® Technologies mevrouw Deborah Birx, MD, een arts, wetenschappelijk onderzoeker en voormalig Coronavirus-coördinator van het Witte Huis, zich bij ActivePure® Technologies voegt als chief medisch en wetenschappelijk adviseur.  Mevrouw Birx  is verheugd om zich aan te sluiten bij ActivePure Technologies, een bedrijf dat een kritieke beschermingslaag biedt tegen dit virus en andere ziekteverwekkers”, aldus Birx.
“Mijn werk voor ActivePure® is een logisch verlengstuk van mijn 40-jarige carrière in de wetenschap en de openbare dienst. ActivePure® is een bedrijf dat geworteld is in de wetenschap en ik zal mijn best doen om levens te blijven redden en ervoor te zorgen dat een ieder zich veilig voelt op school, bij hun gezin, op het werk en in de recreatie. ”

 

“Dr. Birx, een van de meest vooraanstaande experts op het gebied van infectieziekten ter wereld, en dat bewijst alweer dat er echte gespecialiseerde specialisten zich inzetten om er voor te zorgen dat u en uw kinderen weer een veilige toekomst tegemoet kunnen zien dankzij de inzet van zowel NASA en ActivePure®-technologie.

Dr. Deborah Birx / ActivePure