Wetenschappelijk Bewijs

Wetenschappelijke studies op Universiteiten en onderzoeksinstituten

laten zien dat ActivePure de meest krachtige technologie voor lucht- en oppervlakkenzuivering is die ooit is ontdekt

 

Introductie van ActivePure®-technologie!

Gebouwd op een ontdekking van de NASA in de jaren negentigen en is bewezen dat producten met ActivePure ® -technologie 99,9% van de levende SARS-CoV-2 te verminderen in FDA-conforme laboratoriumtests. SARS-CoV-2 is het virus dat COVID-19 veroorzaakt. (Amerikaanse FDA kun je vergelijken met de Nederlandse RIVM)

Bewezen SARS-CoV-2 / COVID-19 verminderen op zowel Oppervlakken als in de Lucht.

De eerste test tegen het virus werd uitgevoerd met de Aerus Hydroxyl Blaster . De eenheid, die vier ActivePure ® -cellen heeft, bleek in zeven uur een oppervlakte-verminderings-percentage van 99,98% van levend SARS-CoV-2-virus te hebben.

 

De tests werden uitgevoerd door MRIGlobal , een toonaangevend onderzoeksinstituut in Kansas City.

 

In de laatste test namen twee verschillende eenheden met ActivePure ® -technologie het op tegen SARS-CoV-2. Maar deze keer was het virus in de lucht. In een artikel dat op 10 december 2020 werd gepubliceerd, meldde The Washington Post dat de Aerus ® Pure & Clean is getest bij de University of Texas Medical Branch (UTMB) , die voornamelijk test voor de Amerikaanse leger en de Centers voor Disease Control (CDC).

 

Nogmaals, ActivePure® versloeg de COVID-19-virus en inactiveerde meer dan 99,9% van het sterk geconcentreerde SARS-CoV-2-virus in de lucht in een gesloten omgeving in slechts 3 minuten, onder detecteerbare niveaus.

 

Bestrijding virussen, waaronder ook COVID-19

Lang voordat COVID-19 de wereldwijde plaag werd die het nu is, bestreed ActivePure ® -technologie virussen, bacteriën en schimmels in zowel de lucht als op het oppervlak.

 

“PBS Behind the scenes”:  ActivePure by Aerus

Wanneer microscopische zuurstof- en watermoleculen in de lucht bepaalde Beyond by Aerus-zuiveringseenheden binnenkomen, passeren ze de ActivePure-honingraatmatrix. In de matrix worden de moleculen getransformeerd in vriendelijke maar krachtige oxidatiemiddelen. 
 
Wanneer ze weer in de lucht worden vrijgegeven, zoeken en versnellen de supercharged ActivePure-moleculen verontreinigende stoffen, schimmels, virussen en geurveroorzakende bacteriën die snel worden inactiveert, zelfs bacteriën die zich proberen te verbergen in moeilijk te bereiken scheuren en spleten.

De superoxiden die door de gepatenteerde technologie van Aerus worden geproduceerd, gaan op zoek en vernietigen in uw huis of bedrijf. Hieronder staan ​​de resultaten van slechts enkele van de tests die door de jaren heen zijn uitgevoerd tegen biologische verontreinigingen.

PBS behind the scenes

 


De krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt

Gebaseerd op technologie die is ontwikkeld voor het Amerikaanse ruimteprogramma, heeft ActivePure ® -technologie de kwaliteit van de binnenlucht voor miljoenen mensen hier op aarde verbeterd. Het is de enige technologie voor lucht- en oppervlaktezuivering die is opgenomen in de Space Technology Hall of Fame .

 

Lees meer over de voordelen van ActivePure ® -technologie en de wetenschap erachter in de video van 5 minuten die is gemaakt voor PBS.

Hoe het werkt

De Aerus luchtreinigers die gebruikmaken van ActivePure ® -technologie verspreiden microbe-dodende deeltjes naar elk hoekje en gaatje van uw huis of bedrijf. Andere luchtreinigers gebruiken inefficiënte passieve technologieën om hopelijk verontreinigingen op te vangen en te voorkomen dat ze in de lucht circuleren. Onze producten zoeken actief naar virussen, bacteriën en schimmels, waar ze zich ook in uw woon- of werkruimte bevinden, en verminderen ze.

Voor uw bedrijf

ActivePure ® -technologie kan u, uw werknemers en uw klanten gemoedsrust bieden. De gemoedsrust die u krijgt als u weet dat u er alles aan doet om uw bedrijf gezonder en veiliger te maken. Dat kan leiden tot minder ziektedagen van werknemers. En meer inkomsten door meer klantenverkeer. Bekijk ook de korte video en ontdek waarom ActivePure ® -technologie het juiste lucht- en oppervlaktezuiveringssysteem voor uw bedrijf is.

Voor uw huis

We brengen meer tijd dan ooit bij ons thuis door. En de mogelijkheid  van nieuwe thuisblijvende lockdown-avondklok zijn niet ondenkbaar. Ervoor zorgen dat we een goede binnenlucht kwaliteit hebben, is nog nooit zo belangrijk geweest.

 

Het is bewezen dat de Aerus ®  producten voor lucht- en oppervlaktezuivering binnenshuis verontreinigingen en allergenen bestrijden. En ze zijn 100% kind- en huisdiervriendelijk! Al onze ozonvrije units kunnen 24/7 worden gebruikt in bezette ruimtes.

Gemaakt in de VS

Wanneer u een Aerus ®  product met ActivPure ® technologie wilt aanschaffen, kunt u deze met vertrouwen kopen. Het vertrouwen dat u krijgt als u weet dat u een product koopt dat is ontworpen en dan wel in Amerika wordt geproduceerd, door Amerikaanse arbeiders.

 

Met de huidige realiteit van handelsembargo’s, gesloten grenzen en trage toeleveringsketens, is het belangrijk om te weten dat u een product koopt dat in Amerika is geproduceerd, maar Aerus intussen grote voorraadmagazijnen in diverse landen heeft staan, waaronder ook in Nederland.

 

ActivePure is bewezen tegen een breed scala aan pathogenen

 

ActivePure-technologie is bewezen effectief tegen een breed spectrum van klinisch relevante pathogenen. Elke ziekteverwekker heeft een ander resistentieniveau, zoals beschreven in de hiërarchie van ziekteverwekkers hieronder.

 

 

Wetenschappelijk bewijs

 

 

Healthy Home Holland BV is de Nederlands Distributeur en zorgt ervoor dat de aangesloten distribiteurs in Nederland waarvan EconVice Nederland (Clean Air For Life) van deze voorraden gebruik kunnen maken.