Woning

Optimale leefomstandigheden door ActivePure® luchtreiniging.

Veel mensen realiseren zich niet dat de kwaliteit van de lucht binnenshuis vaak slechter is dan die van de buitenlucht. Dat komt doordat dezelfde lucht keer op keer door het huis wordt gecirculeerd, samen met stof en bacteriën, schimmels en andere verontreinigingen.

 

Luchtverontreiniging kan gevolgen hebben voor de gezondheid en tot acute en chronische gezondheidsklachten leiden; van keel- en neusirritaties tot zware astmatische klachten en hart- en vaatzieken. Waar een stofzuiger of luchtfilter de allerkleinste stofdeeltjes doorlaat, werkt een luchtzuiveringssysteem (ionisator) op alle deeltjes, hoe klein ook. Dus ook bacteriën zullen neerslaan.

 

Negatieve ionen maken zuurstofopname door het lichaam makkelijker en zorgen ervoor dat er minder histamine (een lichaamseigen stof die een rol speelt binnen het afweersysteem en o.a. hoest kan veroorzaken) vrijkomt in de luchtwegen.

 

Wat zijn ionen?

Ionen zijn positief of negatief geladen moleculen of atomen die van nature overal voorkomen.  Ionen zuiveren de lucht op natuurlijke wijze. Ze worden gevormd door de energie die wordt opgewekt door natuurlijke bronnen zoals stromend water, brekende golven en zelfs zonlicht en ze reinigen constant onze lucht.

Wij als Distributeur en adviseur van Aerus luchtreinigers hebben wij voor u een krachtige en toch compacte luchtreiniger die gebruik van ActivePure®-technologie.

 

Het vernietigt bacteriën, virussen, schimmels, geuren en andere verontreinigingen van de luchtkwaliteit. De ActivePure®-combinatie van processen voor verbetering van de luchtkwaliteit is gebaseerd op technologie die oorspronkelijk door NASA is ontwikkeld.

 

Het is bewezen dat ActivePure®-Technologie effectief is tegen virussen*, bacteriën*, allergenen  in de lucht en op elk oppervlak verminderd tot 99,99% van COVID-19 binnen 3 minuten (waaronder CORONA), wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke laboratoria en goedgekeurd door de FDA (het Amerikaanse RIVM). (luchtreinigers zonder deze ActivePure®-Technologie kunnen dit dus niet)

 

Allergie en astma

Als seizoensgebonden allergieën, ademhalingsmoeilijkheden of astma uw dagelijks leven beïnvloeden, kan de ActivePure-technologie van Beyond by Aerus helpen.

 

Allergie en astma-lijder

Gezondheid en sportief bezig zijn

Een schone omgeving bevordert natuurlijk welzijn. Als u toegewijd bent aan een gezonder leven, heeft Beyond by Aerus oplossingen om uw levensstijl te ondersteunen.

 

Allergie en astma-lijder

Dierenliefhebber

Harige familieleden brengen liefde maar ook huidschilfers in uw leefomgeving. Met Beyond by Aerus is het mogelijk om het gezelschap van uw trouwe viervoeter te hebben en tegelijkertijd schone, ademende lucht.

 

Allergie en astma-lijder

Ouders en kinderen

Een kwetsbaar immuunsysteem kan worden aangetast door allergenen, bacteriën en virussen. Laat de ActivePure-technologie van Beyond by Aerus in uw huis werken om een ​​schone balans tussen lucht en oppervlakken te brengen.

 

Allergie en astma-lijder

Gezondheidsproblemen

Als u te maken heeft met bestaande gezondheidsproblemen, of als u gezondheidswinst baat zou hebben bij een schoner milieu, dan kan de technologie van Beyond by Aerus de oplossing zijn waarnaar u op zoek was.

 

Allergie en astma-lijder

Iedereen

Als u beter wilt slapen, u beter wilt voelen en gewoon beter wilt leven, heeft Beyond by Aerus producten die u kunnen helpen. Onze technologie kan iedereen helpen gezonder te leven!

 

Iedereen