Zorg

Wetenschappers zijn het er over eens: de overdracht van COVID-19 in de lucht is een reëel risico.

Het is dus van groot belang om niet alleen oppervlakken en de handen vaak te reinigen, maar ook de lucht in ruimtes te reinigen. Wij als Distributeur en adviseur van AERUS luchtreinigers met ActivePure®-Technologie kunnen uw patiënten, personeel en bezoekers beter beschermen tegen virussen en bacteriën die rondwaren in uw ziekenhuis of verpleegtehuis.

Zorginstellingen en praktijkruimtes

Kennen een hoge concentratie bacteriën en virussen, patiënten, personeel en bezoekers lopen daardoor een hoger risico op besmetting.

En zeker mensen met een lage weerstand of een aangetast immuunsysteem zijn extra kwetsbaar.

Het personeel komt bovendien in het dagelijks werk regelmatig in contact met microscopisch kleine deeltjes en allergenen. om uw patiënten, personeel en bezoekers te beschermen tegen virussen en bacteriën.

Voorkom besmetting in o.a. wachtruimtes

De Pure & Clean en Beyond Guardian Air luchtreiniger met activePure®- Technologie is zeer geschikt voor huisartspraktijken, behandelruimtes en wachtruimtes om besmettingsgevaar tegen te gaan. Zeker in wachtruimtes komen vele zieke mensen samen en is het risico op besmetting groot. U wilt natuurlijk niet dat uw patiënten zieker worden van hun bezoek aan de arts door wat ze oplopen in de wachtkamer.

 

Wij hebben de oplossing !

“de krachtigste technologie voor lucht- en oppervlaktereiniging ooit ontdekt”

Zonder het gebruik van OZON, daarmee veilig voor mens en dier.

Minimaliseert herbesmetting en kruisbesmetting in realtime.

Eenvoudig te plaatsen – verplaatsbaar- geen installatiekosten !

 

ActivePure®-technologie zuivert lucht en ontsmet oppervlakteverontreinigingen zoals virussen en bacteriën 24/7.

Hoe werkt luchtreiniging met ActivePure®- Technologie

ActivePure®- Technologie

Het is wetenschappelijk bewezen dat de  Aerus Pure & Clean de Aerus Beyond Guardian Air en de Aerus Hydroxyl Blaster het nieuwe SARS-CoV-2 coronavirus in de lucht vermindert.

  • ActivePure-technologie is getest op levend SARS-CoV-2-virus, niet op proxy- of surrogaatstammen zoals veel concurrerende technologieën gebruiken
  • Bewezen verminderings – percentage van meer dan 99,9% van SARS-COV-2 in de lucht binnen drie minuten
  • Tests uitgevoerd in samenwerking met een Biosafety Level 4 en Biosafety Level 3 combinatielab-team, volgens strikte FDA-protocollen.

 

 

Binnen 24 uur na installatie van ActivePure® Technology zijn bij meting de onderstaande resultaten behaald :

  • In een kindertherapiecentrum, een reductie van bacteriën tot bijna 0
  • In de operatiekamer van een ziekenhuis, bacteriën en schimmels in de lucht werden verminderd met 99% en oppervlakte-MRSA werd verminderd met 95,7%
  • De ActivePure®-moleculen zijn uit de unit terug in de lucht verdreven, vermengd met de niet-verwerkte lucht en de volledige lucht in de kamer gevuld ruimte, inclusief oppervlakken.
  • ActivePure-moleculen bewegen zich onmiddellijk over een ruimte van meer dan 300 meter per seconde tweede. In elke kamer waar een apparaat zich bevindt, zoeken en verminderen miljoenen ActivePure®-moleculen snel virussen en bacteriën die via het oppervlak en in de lucht worden verspreid, waardoor ze worden afgebroken tot veilige bijproducten.

 

Onze luchtreinigers van Aerus met ActivePure®-technologie is in verschillende types beschikbaar in zowel draagbare als geïnstalleerde eenheden en zijn in Nederland, bij EconVice Nederland, Distributeur/adviseur verkrijgbaar.

 

Voor meer informatie over deze geteste producten neem vandaag nog contact met ons op!